GALLERY

This small courtyard garden was created to showcase the owners collection of stunning Acers.  Simple shapes were used to make the space feel bigger than it actually is.  A patio area made the most of the sunny aspect and a path on the diagonal linked the house and garage.

This garden backs onto woodland and its heavy clay was proving challenging when selecting plants.  I reshaped the lawn and beds to create a more flowing space and spots for seating to make the most of the sun in the evening and morning. Planting plans for 2 distinct areas of planting were connected by repetition of colour to make the areas link together seamlessly.  We were also able to use statues and items as focal points to enable you to explore this large garden.

       My garden makes me smile now . . . everyday it makes me smile

Bonnie, West Sussex